Cornéphotography

weddingphotography

BRUIDSFOTOGRAFIE

MET IMPACT 

ARTISTIEK EN MET AANDACHT VOOR ECHTE MOMENTEN

Jullie bruiloft. Die ene dag waar jullie zo naar toe geleefd hebben. Waar zoveel voorbereiding aan vooraf is gegaan. Planning, locatie, jurk, alles klopt. Je bent er klaar voor!

 

Maar dan moet het nog vastgelegd worden. En je wilt geen statige foto’s. Je wilt je geluk zien, je vrolijkheid en je kwetsbare momenten. Je wilt een bruidsfotograaf die is voorbereid op alle scenario’s, en je kan helpen in de voorbereidingen. Die meedenkt over de indeling van jullie bruiloft en een fantastische fotoshoot doet. Die ervaren is en weet wat hij doet. Wees gerust: jullie zoektocht is over!

 

Wij komen met twee ervaren fotografen jullie dag vastleggen. We zijn erbij tijdens de voorbereidingen, de first look en de ceremonie. We vangen alle speciale momenten en vertellen na de bruiloft jullie verhaal in het bruidsalbum. Maar vooral gaan we samen met jullie een geweldige fotoshoot doen. Een paar uur waarin we fantastische, speciale en bijzondere foto’s maken van jullie. En nee, dat doen we niet heel statisch of strak. We gaan lekker los en spontaan aan de slag en zoeken altijd naar de meest creatieve beelden. We willen artistieke meesterwerkjes maken, die jullie graag boven de bank hangen. Foto’s met een wow factor.

 

’s Avonds fotograferen we jullie feest. En wat een feest gaat dat worden! Een hele dag aan spanning en emotie komt eruit op de dansvloer. Wij lopen lekker rond om de leuke, gekke en mooie momentjes te vangen. Die coole dansmove van je vriendin, een gekke schreeuw van je broer en natuurlijk jullie openingsdans: we zijn overal bij en leggen het vast. We gebruiken speciaal licht op de dansvloer zodat jullie goed zichtbaar zijn maar de feestsfeer ook behouden blijft in de foto’s.

 

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke ervaring?

 
ARTISTIEK

Creatieve hoogstandjes die indruk maken.

MOMENTEN

De echte en ongeposeerde momenten tijdens jullie bruiloft, vol emotie.

PARTY

Knallende en kleurrijke foto's van jullie feest.

03

 

Cornéphotography | Corné de Rijke | Schuttershof 9 | 4691 CK Tholen | info@cornephotography.nl | Tel: 06-27590557 

© 2019 by Cornéphotography. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now